DOĞACI MİNİKLER PROJESİ

DOĞACI MİNİKLER PROJESİ anasınıfı öğretmeni Gülsüm DOĞAN ve  ülkemizin diğer şehirlerinden toplam 10  öğretmenle eTwinning platformunda uygulanıyor.

Doğanın geleceğimiz olduğu gerçeğinden yola çıkarak öğrencilerimizde çevre bilinci kazandırarak doğayı koruma konusunda sorumluluk alan bireyler yetişmesini sağlamak

HEDEFLER

Doğanın kıymetinin bilen çocuklar yetiştiriyoruz

Yaşanılabilir bir dünya için doğal kaynakların korunması

Web2 araçları ile doğa ve çevre unsurlarına kullanarak interaktif etkinliklerin planlanması

ÇALIŞMA SÜRECİ

2021 Mart- Mayıs Ayları arasında uygulanacaktır. Proje süreci üyeler tarafından ortaklaşa planlanacaktır. Anket ve webinarlar düzenlenerek. Proje içi iletişim sağlanacaktır. Öğrencilerimize proje içinde aktif olarak görevler verip uygulamaların yapılmasına rehberlik edilecektir.

Yaygınlaştırma sürecinde blog ve face kullanırak proje yaygınlaştırma faaliyetleri gerçekleştirilecek.